6 Ağustos 2013 Salı

İleri Düzeydeki GençP90x'çi ! ! !

Herkese merhaba bu yazım bu gun son yazım olucak.Geceden beri yaptığım araştırmalara bir son veriyor ve yatmaya gidiyorum.Malum dinlenme kas gelişimi için altın bir değer taşıyor ! Ama Ramazan ayı içerisinde biraz bozuluyor dengeler :) Herneyse konumuza gelelim.

Bu yazımda da P90x'e yeni başlayanlar veya başlamaya niyeti olanlar için değilde p90x de 3. ayında olan sporcu adayları için bir kaç öneri sunacağım.



Öncelikle p90x de 3. aya gelmiş ve çok fazla kilolu değilseniz artık tam değişim ayında antreman sayılarını 2 ye çıkarma vakti geldi :) Ağırlık antremanlarını 2 ye bölerek gündüz P90x setinin içinde yer alan ve Strech'i ile beraber 45 dakika olan Cardio-X 'i yapabilirsiniz.

Bir diğer önerim ise , Cardio-X 'i ağır bulan ve 2. antremanı seçerken daha hafif antremanlardan yararlanmak isteyen arkadaşlarıma altın değerinde Tony Horton ve Sahun-t'nin (Insanıty'nin yaratıcısıdır) değişik kısa egzersizlerinden bir bütün haline gelen bu programı sizlere sunmak istedim :)

Tony Horton'un tüm vucudu çalıştıran 10 dakikalık antremanı :



Bunun yanında Sahun-t'nin çok ama çok eğlenceli 5 dakikalık Hip-Hop karın egzersizini ekleyelim:)


Hepinize sağlıklı,mutlu,huzurlu,p90xli günler diliyorum.Bir sorunuz olursa yada denemişseniz lütfen yorum olarak ekleyin Teşekürler :) Enes Yıldırım...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder